Åh Hvor Jeg Ih Hvor Jeg Uh Hvor Jeg Vil Ukulele chords by Boobs

Hey, Ukulelist in this post you will learn to play Åh Hvor Jeg Ih Hvor Jeg Uh Hvor Jeg Vil ukulele chords by Boobs.

Song Info

  • Song: Åh Hvor Jeg Ih Hvor Jeg Uh Hvor Jeg Vil
  • Artist: Boobs

Chords Info

  • Tunning: Standard(G C E A)
  • Chords: D, A, Bm, G
  • Capo: 4th fret
Ukulele Chords
D – 2220
A – 2100
Bm – 4222
G – 0232
[Intro]

D A D A D A D A [Verse]
D A En stjerne faldt, en ugle skreg, D Bm A der er ild i månen, den er alt så nærmest, G A hvad man kalder 12. D A Der sidder du, her sidder jeg, D Bm A der er logisk, men der er den forskel, G A jeg er varm, og du er kold. [Chorus]
D A G D Et lille kys eller to, det må der til. G D A D Åh, hvor jeg, ih, hvor jeg, uh, hvor jeg vil! D A G D Mit ho'de finder du her, kælent på skrå. G D A D Åh, hvor jeg, ih, hvor jeg, uh, hvor jeg må! A D Det haster, det haster. A D Elers på en anden øjnene jeg kaster. D A G D Et lille kys eller to, det må der til. G D A D Åh, hvor jeg, ih, hvor jeg, uh, hvor jeg vil! [Verse]
D A Du unge mand, du unge kvind. D Bm A Alle I som lytter, og som trænger til G A et godt og kærligt råd, D A hvis I går ud i måneskin D Bm A bør I nænsomt hviske li'som jeg G A hver gang I syn's der mangler no'et! [Chorus]
D A G D Et lille kys eller to, det må der til. G D A D Åh, hvor jeg, ih, hvor jeg, uh, hvor jeg vil! D A G D Mit ho'de finder du her, kælent på skrå. G D A D Åh, hvor jeg, ih, hvor jeg, uh, hvor jeg må! A D Jeg skælver, jeg skælver. A D Bag panden hede tanker der sig hvælver. D A G D Et lille kys eller to, det må der til. G D A D Åh, hvor jeg, ih, hvor jeg, uh, hvor jeg vil! [Verse]
D A Mit sind er stemt for mere sang, D Bm A der kan ikke siges nok om kærlighed, G A og hvad der følger med. D A Hvad mener I om nok engang D Bm A vi sku' nappe disse kære strofer, G A før vi atter ta'r afsted. [Chorus]
D A G D Et lille kys eller to, det må der til. G D A D Åh, hvor jeg, ih, hvor jeg, uh, hvor jeg vil! D A G D Mit ho'de finder du her, kælent på skrå. G D A D Åh, hvor jeg, ih, hvor jeg, uh, hvor jeg må! A D Jeg flammer, jeg flammer, A D sørg for at det er munden her, du rammer. D A G D Et lille kys eller to, det må der til. G D A D Åh, hvor jeg, ih, hvor jeg, uh, hvor jeg vil!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

close
Scroll to Top