Åh Hvor Jeg Ih Hvor Jeg Uh Hvor Jeg Vil Ukulele chords by Boobs

  • Post category:Song

Hey, Ukulelist in this post you will learn to play Åh Hvor Jeg Ih Hvor Jeg Uh Hvor Jeg Vil ukulele chords by Boobs.

Song Info

  • Song: Åh Hvor Jeg Ih Hvor Jeg Uh Hvor Jeg Vil
  • Artist: Boobs

Chords Info

  • Tunning: Standard(G C E A)
  • Chords: D, A, Bm, G
  • Capo: 4th fret
Ukulele Chords
D – 2220
A – 2100
Bm – 4222
G – 0232
[Intro]

D A D A D A D A [Verse]
D A En stjerne faldt, en ugle skreg, D Bm A der er ild i månen, den er alt så nærmest, G A hvad man kalder 12. D A Der sidder du, her sidder jeg, D Bm A der er logisk, men der er den forskel, G A jeg er varm, og du er kold. [Chorus]
D A G D Et lille kys eller to, det må der til. G D A D Åh, hvor jeg, ih, hvor jeg, uh, hvor jeg vil! D A G D Mit ho'de finder du her, kælent på skrå. G D A D Åh, hvor jeg, ih, hvor jeg, uh, hvor jeg må! A D Det haster, det haster. A D Elers på en anden øjnene jeg kaster. D A G D Et lille kys eller to, det må der til. G D A D Åh, hvor jeg, ih, hvor jeg, uh, hvor jeg vil! [Verse]
D A Du unge mand, du unge kvind. D Bm A Alle I som lytter, og som trænger til G A et godt og kærligt råd, D A hvis I går ud i måneskin D Bm A bør I nænsomt hviske li'som jeg G A hver gang I syn's der mangler no'et! [Chorus]
D A G D Et lille kys eller to, det må der til. G D A D Åh, hvor jeg, ih, hvor jeg, uh, hvor jeg vil! D A G D Mit ho'de finder du her, kælent på skrå. G D A D Åh, hvor jeg, ih, hvor jeg, uh, hvor jeg må! A D Jeg skælver, jeg skælver. A D Bag panden hede tanker der sig hvælver. D A G D Et lille kys eller to, det må der til. G D A D Åh, hvor jeg, ih, hvor jeg, uh, hvor jeg vil! [Verse]
D A Mit sind er stemt for mere sang, D Bm A der kan ikke siges nok om kærlighed, G A og hvad der følger med. D A Hvad mener I om nok engang D Bm A vi sku' nappe disse kære strofer, G A før vi atter ta'r afsted. [Chorus]
D A G D Et lille kys eller to, det må der til. G D A D Åh, hvor jeg, ih, hvor jeg, uh, hvor jeg vil! D A G D Mit ho'de finder du her, kælent på skrå. G D A D Åh, hvor jeg, ih, hvor jeg, uh, hvor jeg må! A D Jeg flammer, jeg flammer, A D sørg for at det er munden her, du rammer. D A G D Et lille kys eller to, det må der til. G D A D Åh, hvor jeg, ih, hvor jeg, uh, hvor jeg vil!