Amsterdam Ukulele chords by Cristian D feat. $hirak, Brysa & Ashafar

Hey, Ukulelist in this post you will learn to play Amsterdam chords by Cristian D.

Song Info

Chords Info

  • Tunning: Standard(G C E A)
  • Chords: Am, Em
  • Key: Em
Ukulele Chords
 Am – 2000
Em – 0402
[Intro]
N.C. Yo Asha, N.C. Ja man, ik ben hier met Brysa, N.C. $hirak komt ook straks, N.C. Kom effe hier naartoe dan? N.C. Ja, ij heb dus een

Nieuwe TV gehaald,
N.C. Ja toch, N.C. Zie je zo ciao. [Chorus]
Am Een ding wat ik wil van jou, Em Is dat je bent waar ik ben, Em En je wordt mijn vrouw, Am Als ik effe naar je kijk

Wordt het zo benauwd,
Em Dus ey mevrouw wat doe je nou? [Verse]
Am Sinds de dag dat ik je
Em Am
Zag in Amsterdam,
Em Liep voorbij en dacht meteen
Am
Van zij is spang,
Met jou maakt het mij niet
Em Am
Uit waar ik beland,
Em Santo Domingo of Ibiza. [Pre-Chorus] Am Ik laat je niet meer gaan, Em Ik blijf met je nu voor life, Am Dus baby zeg en roep m’n naam, Em En ik kom bij je rond vijf, Am Maar als je mij vandaag verlaat, Em Dan verdwijn ik voor een tijd, Am Heb schijt aan je vriendinnen, Em Dus baby kom nu naar mij, Am Nee ik laat je niet meer gaan. [Chorus] Am Een ding wat ik wil van jou, Em Is dat je bent waar ik ben, Em En je wordt mijn vrouw, Am Als ik effe naar je kijk

Wordt het zo benauwd,
Em Dus ey mevrouw wat doe je nou? [Chorus]
Am Een ding wat ik wil van jou, Em Is dat je bent waar ik ben, Em En je wordt mijn vrouw, Am Als ik effe naar je kijk

Wordt het zo benauwd,
Em Dus ey mevrouw wat doe je nou? [Verse]
Am Santo Domingo of Ibiza? Em Mami, pak mijn Visa, Am Voor jou doe ik alles, Em Ja echt alles my habiba, Am Wij kunnen naar Bali, Em Shoppen richting Paris, Am Wij kunnen bewegen, Em Jallah, kijk maar wat je doet, Am Weet je nog die tijden toen
Em
We liepen langs de grachten?
Am Als ik iets herinner baby, Em Waren het die nachten, Am Jij bent speciaal, maar, Em Dat kon ik al verwachten, Am Em Jij bent van mij, (van mij, van mij). [Pre-Chorus] Am Ik laat je niet meer gaan, Em Ik blijf met je nu voor life, Am Dus baby zeg en roep m’n naam, Em En ik kom bij je rond vijf, Am Maar als je mij vandaag verlaat, Em Dan verdwijn ik voor een tijd, Am Heb schijt aan je vriendinnen, Em Dus baby kom nu naar mij, Am Nee ik laat je niet meer gaan. [Chorus] Am Een ding wat ik wil van jou, Em Is dat je bent waar ik ben, Em En je wordt mijn vrouw, Am Als ik effe naar je kijk

Wordt het zo benauwd,
Em Dus ey mevrouw wat doe je nou? [Chorus]
Am Een ding wat ik wil van jou, Em Is dat je bent waar ik ben, Em En je wordt mijn vrouw, Am Als ik effe naar je kijk wordt het zo benauwd, Em Dus ey mevrouw wat doe je nou? [Verse 3] Am Het is die rapper met die Spaanse flow, Em Ik chill hem effe VIP,

Ben met Spaanse ho's,
Am Mijn naam is groot, geloof me

Ik was dagen broke,
Em Als ik spit, komen rappertjes in ademnood, Am En dat weet je, Niemand die het doet als de
Em
Mocro en zijn neven,
Zeg haar neem een kijkje
Am
Hier die Mocro-flavour,
Alles gaat goed,
Em
Ik ben niet ontevreden,
Asha is slim, maar moet
Am
Dom gaan spelen.
[Verse]
Am Sinds de dag dat ik je

Em Am
Zag in Amsterdam,
Em Liep voorbij en dacht meteen
Am
Van zij is spang,
Met jou maakt het mij niet
Em Am
uit waar ik beland,
Em Santo Domingo of Ibiza. [Pre-Chorus]
Am Ik laat je niet meer gaan, Em Ik blijf met je nu voor life, Am Dus baby zeg en roep m’n naam, Em En ik kom bij je rond vijf, Am Maar als je mij vandaag verlaat, Em Dan verdwijn ik voor een tijd, Am Heb schijt aan je vriendinnen, Em Dus baby kom nu naar mij, Am Nee ik laat je niet meer gaan. [Chorus] Am Een ding wat ik wil van jou, Em Is dat je bent waar ik ben, Em En je wordt mijn vrouw, Am Als ik effe naar je kijk

Wordt het zo benauwd,
Em Dus ey mevrouw wat doe je nou? [Chorus]
Am Een ding wat ik wil van jou, Em Is dat je bent waar ik ben, Em En je wordt mijn vrouw, Am Als ik effe naar je kijk

Wordt het zo benauwd,
Em Dus ey mevrouw wat doe je nou? [Outro]
N.C. Laat me eruit, N.C. Ik wil eruit! N.C. Ik word gek.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

close
Scroll to Top