Blind Misschien chords by Suzan & Freek

Hey, Ukulelist in this post you will learn to play Blind Misschien chords by Suzan & Freek.

Song Info

Chords Info

  • Tunning: Standard G C E A
  • Chords: Am, E/G#, G, D/F#, E/F#, F, C, Dm, E, Em, E/E, G
  • Key: Am
  • Capo: 4th Fret
[Intro]
Am E/G# G D/F# [Verse 1]
Am E/G# Dezelfde handen en dezelfde jas G D/F# Die me zovaak hebben thuisgebracht Am E/F# Grote woorden, maar van kleine waarde G D/F# Waar je mij zo laat mee wakker maakt [Pre-Chorus]
F C Meer en meer vergeten van wat is geweest Dm E En waar het is gebleven nog het meest [Chorus]
F C Was er iets dat ik kon zien? Em Am En was ik afgeleid of blind misschien? F C Had ik maar alles gedaan Em/G Am Om te lezen wat er in, je gedachte staat F C Am G Want eigenlijk was het ook van mijlenver te zien F C G Dat jij naar rechts bewoog en ik linksaf liep F C Was er iets dat ik kon zien? E Am Of was ik achteraf blind misschien? [Verse 2]
Am E/G# Ik hoor mezelf nog, het komt wel goed G D/F# Maar diep van binnen is de twijfel aan het woord Am E/G# Kan niet ontkennen, ik voel de pijn G D/F# Als je steeds wat minder in m'n ogen kijkt [Pre-Chorus] F C Meer en meer vergeten van wat is geweest Dm E En waar het is gebleven nog het meest [Chorus] F C Was er iets dat ik kon zien? Em Am En was ik afgeleid of blind misschien? F C Had ik maar alles gedaan Em/G Am Om te lezen wat er in, je gedachte staat F C Am G Want eigenlijk was het ook van mijlenver te zien F C G Dat jij naar rechts bewoog en ik linksaf liep F C Was er iets dat ik kon zien? E F Of was ik achteraf blind misschien? [Solo]
C Em Am F C Em/G Am [Chorus]
F C Am G Want eigenlijk was het ook van mijlenver te zien F C G Dat jij naar rechts bewoog en ik linksaf liep F C Was er iets dat ik kon zien? E Am Of was ik achteraf blind misschien? [Outro] Am E/G# G D/F#

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

close
Scroll to Top