Jos Ukulele chords by Hausmylly

Hey, Ukulelist in this post you will learn to play Jos Ukulele chords by Hausmylly.

Song Info

Chords Info

  • Tunning: Standard(G C E A)
  • Chords: G, Em, Am, D, Bm, E, C, D7
  • Capo: 3rd fret
[Intro]
G Em Am D Bm E Am D G Em Am D Bm E Am D G [Chorus]
G Em Jos Am D Voisit jäädä mun luo Bm E En enää milloinkaan Am D Päästäis sua pois, en koskaan G Jos voisit jäädä G Em Jos Am D Voisit jäädä mun luo Bm E En enää milloinkaan Am D Tuskaa mä tois, en koskaan G Jos voisit jäädä [Bridge]
D G On aina joskus vaikeaa D G Ja joskus vielä haikeampaa Em Bm Mutta sanon vielä sua kaipaan C D Sä sait sen aikaan C D D7 Kaiken jälkeen toivon vielä [Chorus]
G Em Jos Am D Voisit jäädä mun luo Bm E En enää milloinkaan Am D Päästäis sua pois, en koskaan G Jos voisit jäädä [Interlude] G Em Am D Bm E Am D G [Bridge]
D G Ei ole helppo nukahtaa D G Ei ole helppo unohtaa Em Bm Koska muistot mieleeni palaa C D Ikävääni en nyt salaa C D D7 Kaiken jälkeen toivon vielä [Chorus]
G Em Jos Am D Voisit jäädä mun luo Bm E En enää milloinkaan Am D Päästäis sua pois, en koskaan G Jos voisit jäädä G Em Jos Am D Voisit jäädä mun luo Bm E En enää milloinkaan Am D Tuskaa mä tois, en koskaan G Jos voisit jäädä G Em Jos Am D Voisit jäädä mun luo Bm E En enää milloinkaan Am D Päästäis sua pois, en koskaan G Jos voisit jäädä G Em Jos Am D Voisit jäädä mun luo Bm E En enää milloinkaan Am D Tuskaa mä tois, en koskaan G Jos voisit jäädä [Outro]
G Em Am D

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

close
Scroll to Top