Ramt I Natten ukulele Chords by Lizzie

Hey, Ukulelist in this post you will learn to play Ramt I Natten ukulele Chords by Lizzie.

Song Info

Song: Ramt I Natten
Artist: Lizzie
Produced by Pitchshifters & Madness 4 Real
Release Date: 2007

Chords Info

 • Tunning: Standard(G C E A)
 • Chords: Am, Dm, E, F, G,
 • Key: Cm
 • Capo: 3rd fret
Ukulele Chords
Am – 2000
Dm – 2210
E – 1402
F – 2010
G – 0232 
[Vers 1]
        Am
Der' noget, der tænder
          G
Ind' i mig, når jeg ser dig
           F
Kom her hen og presenter dig

Du' så fræk, jeg nærmest
Dm E Ber dig lige nu Am Hvem var din ven der? G Bagved dig, han kiggede mærkeligt F Ilden ramt' lige i mit hjerte

Følte pludselig den
Dm E sødeste smerte, åh-åh-åuh [Omkvæd] Am Blev ramt i natten G I mit hjerte under månen smukke lys F Blev ramt i natten Dm E I mit hjerte, blev ramt midt i et kys Am Blev ramt i natten G I mit hjerte under månens smukke lys F Blev ramt i natten Dm E I mit hjerte, blev ramt midt i et kys [Vers 2] Am Jeg ser du kigger G Sender øjne, kommer nærmere F Tæt, tæt på, og jeg ka' mærk' dig Dm Uh, mit hjerte banker stærker'
E
kun for dig
Am Hvem var din ven der? G Bagved dig, han kiggede mærkeligt F Trak sit våben, lod mig få dem

Det gik så stærkt,
Dm E jeg aldrig så dem, åh-åh-åuh [Omkvæd] Am Blev ramt i natten G I mit hjerte under månen smukke lys F Blev ramt i natten Dm E I mit hjerte, blev ramt midt i et kys Am Blev ramt i natten G I mit hjerte under månens

smukke lys (Smukke lys)
F Blev ramt i natten Dm E I mit hjerte, blev ramt midt i et kys [Kontraststykke] Am Som sendt fra himlen G Skiller du dig ud i stjernevrimlen F Fortryllet af nattens magi,

Troede aldrig, jeg sku' bli'
Dm E Så lykkelig Am Som sendt fra himlen G Skiller du dig ud i stjernevrimlen F Fortryllet af nattens magi,

Troede aldrig, jeg sku' bli'
Dm E Så lykkelig [Omkvæd] Am Blev ramt i natten G I mit hjerte under månen smukke lys F Blev ramt i natten Dm E I mit hjerte, blev ramt midt i et kys Am Blev ramt i natten G I mit hjerte under månens smukke lys F Blev ramt i natten Dm E I mit hjerte, blev ramt midt i et kys [Outro] Am Blev ramt i natten

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

close
Scroll to Top