Lilli Ala Helstrøm – Superåndane Ukulele chords by Misc Originals

Song Info

Chords Info

  • Tunning: Standard(G C E A)
  • Chords: C, E, Am, Dm7, G
  • Key: C
Ukulele Chords
C – 0003
E – 1402
Am – 2000
Dm7 – 2210
G – 0232
[Intro]
C [Verse]
C Jeg var ned på stranda E I hareid sin by Am Jeg følte på kreftar Dm7 G De snek seg forbi C Jeg spurte han eivind E hva er det som skjer? Am Du må hjelpe me Dm7 G Eivind, eg trenger deg C E Am Dm7 G [Chorus]
C Super ondene E Eg viste det var de Am Eg følte på kroppen at det var Dm7 G Negativ energi C Super ondene E Eg viste det var de Am Eg følte på kroppen at det var Dm7 Dm7 Dm7 C Negativ, negativ, negativ....energi C C [Verse]
C Lilli og jeg E Er ofte på tur Am Og en gang i garanca Dm7 G Så ble ho så sur C Jeg skjønte ikke hvorfor E Ho var så lei Am For jeg var på stranda Dm7 G Og truls koste seg C E Am Dm7 G [Chorus]
C Super ondene E jeg viste det var de Am jeg følte på kroppen at det var Dm7 G Negativ energi C Super ondene E Eg viste det var de Am Eg følte på kroppen at det var Dm7 Dm7 Dm7 C Negativ, negativ, negativ....energi [Chorus]
C Super ondene E jeg viste det var de Am jeg følte på kroppen at det var Dm7 G Negativ energi C Super ondene E Eg viste det var de Am Eg følte på kroppen at det var Dm7 Dm7 Dm7 C Negativ, negativ, negativ....energi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

close
Scroll to Top