Vogelvlucht ukulele chords by Stef Bos

Hey, Ukulelsit in this post you will learn to play Vogelvlucht ukulele chords by Stef Bos.

Song Info

Chords Info

  • Tunning: Standard(G C E A)
  • Chords: Bb, F, Gm7
  • Key: F
Ukulele Chords

Bb – 3211
F – 2010
Gm7 – 0211
 
[Intro]
Bb F Bb F [Verse 1]
Bb Ik heb niets meer te verliezen, F De ballast is gelost, Bb Wolken komen dichterbij, F Langzaam stijg ik op. [Verse 2]
Gm7 En ik kijk nog één keer om, F Naar de stuurlui aan de wal, Gm7 Zie ze langzaamaan verdwijnen, F Zie ze wachten tot ik val. [Verse 3]
Gm7 Maar ik vlieg zoals een vogel, F Ik zoek een nieuwe tijd, Gm7 Met ruimte voor verschillen, F De horizon voorbij. [Chorus]
Bb Laat mij maar, F Laat mij maar, Gm7 Laat mij, laat mij, laat mij, F Laat mij gaan. [Verse 4]
Gm7 Want de angst die is verdwenen, Gm7 F En de schaamte is voorbij, Gm7 Nee, ik hoef niet meer te worden, Gm7 F Wat ik nooit heb willen zijn, Gm7 En de cirkel is gebroken, F En de lijnen zijn ovaal, Gm7 Ik laat mezelf vallen, F In een eindeloos verhaal. [Chorus]
Bb Laat mij maar, F Laat mij maar, Gm7 Laat mij, laat mij, laat mij, F Laat mij gaan. [Chorus]
Bb Laat mij maar, F Laat mij maar, Gm7 Laat mij, laat mij, laat mij, F Laat mij gaan. [Verse 5]
Gm7 Kijken naar de hemel, Gm7 Dromen van wat komt, F Zoek niet meer een antwoord, F Vraag niet meer waarom, Gm7 Eindelijk is het later, Gm7 Eindelijk ben ik weg, F De ruimte is oneindig Bb F Zolang je maar je grens verlegt Gm7 F Zolang je maar je grens verlegt [Verse 6]
Bb De weerstand is gebroken, Bb De ijstijd is voorbij, F De kern die is gebleven, F De ballast ben ik kwijt, Gm7 Niets houdt mij nog tegen, Gm7 Geen vastgestelde lijn, F Wij zijn zoals de wind, F Die komt en weer verdwijnt. [Outro]
Bb Laat mij maar, F Laat mij maar, Gm7 Laat mij, laat mij, laat mij, F Laat mij gaan. Bb Laat mij maar, F Laat mij maar, Gm7 Laat mij, laat mij, laat mij, F Laat mij gaan. (Fade Out)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

close
Scroll to Top