Du Kommer Til Å Hate Meg ukulele chords by Celine Madelen

Hey, Ukulelist in this post you will learn to play. Du Kommer Til Å Hate Meg ukulele chords by Celine Madelen.

Song Info

  • Song: Du Kommer Til Å Hate Meg
  • Artist: Celine Madelen
  • Released Date: 24 March 2022

Chords Info

  • Tunning: Standard(G C E A)
  • Chords: Cmaj7, Am, Fmaj7, G, C, F, C/E
  • Key: : C
[Intro]
Cmaj7 Am Fmaj7 G [Verse]
C Am Forsiktig, jeg får følelser

For sånne som deg
F Helt oppriktig, så er jeg litt redd
G
For at du skal gå lei av meg
[Pre-Chorus]
F for da står jeg igjen G Ensom og alene Am Litt sånn som før C/E bare etter jeg har prøvd F Jeg vet det er en dårlig ide G så jeg prøver ikke mer [Chorus] C For du kommer til å hate meg Det jeg sikker på Am Beste er egentlig bare

Om du stikker nå
F Men hvis du drar fra meg Da får jeg angstanfall G Og hodet mitt blir til

En lydløs brannalarm
C Ja hvis du drar fra meg Det kan jeg godt forstå Am Best å egentlig bare

Få det overstått
F For om du blir her Da overtenker jeg G At du kommer til C Å hate meg [Instrumental]
Cmaj7 Am Fmaj7 G [Verse]
C Am Si no, hva som helst,

Bare det kommer fra deg
F og bli her, vær så snill
G
Bare bli her hos meg
[Pre-Chorus]
F for eller så står jeg igjen G Ensom og alene Am Litt sånn som før C/E bare etter jeg har prøvd F Jeg vet det er en dårlig ide G N.C. Så jeg prøver ikke mer [Chorus] C For du kommer til å hate meg Det jeg sikker på Am Beste er egentlig bare

Om du stikker nå
F Men hvis du drar fra meg Da får jeg angstanfall G Og hodet mitt blir

Til en lydløs brannalarm
C Ja hvis du drar fra meg Det kan jeg godt forstå Am Best å egentlig bare få det overstått F For om du blir her Da overtenker jeg G At du kommer til C For du kommer til å hate meg Det jeg sikker på Am Beste er egentlig bare

Om du stikker nå
F Men hvis du drar fra meg Da får jeg angstanfall G Og hodet mitt blir til

En lydløs brannalarm
C Ja hvis du drar fra meg Det kan jeg godt forstå Am Best å egentlig bare

Få det overstått
F For om du blir her Da overtenker jeg G At du kommer til Å hate meg

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

close
Scroll to Top