Ik Neem Er Één ukulele Chords by Niels Destadsbader

Hey, Ukulelist in this post you will learn to play Ik Neem Er Één ukulele Chords by Niels Destadsbader.

Song Info

Chords Info

  • Tunning: Standard(G C E A)
  • Chords:  C, G, Em, D, B7
  • Key: Ab
  • Capo: 1st fret
Ukulele Chords
C – 0003
G – 0232
D – 2220
Em – 0402
B7 – 4320
[Intro]
C G D Em C G D Em [Verse]
C G Ik ben alleen op vrijdagavond, D Em En opeens gaat m’n telefoon, C G Waarom kom je niet de stad in, D Em Dat zijn we niet van jou gewoon, C G Ik denk ik kan maar even langsgaan, D Em Maar laat maak ik het niet, C G Althans dat was de afspraak, D Em Maar nu ik jou zo zie. [Pre-Chorus]
Em Je kijkt naar mij, Em Stapje dichterbij, Em En je stelt de vraag, Em Zeg wat drink je graag, Em En ik zeg van ah.

[Chorus]
C G Ik neem er één op je blauwe ogen, D Em Ze kijken in mijn ziel, C G Ik neem er twee om in je buurt te komen, D Em Als jij er één van wil, C G Ik neem er drie op onze dromen, B7 Em En vier dat je bij me bent, C Ik neem er één, G D Nog eentje op de kans dat

Je vanavond met me.
[Post-Chorus]
C G Ooh, ooh, ooh, D Ooh, ooh, . . . Em Vanavond met me, C G Ooh, ooh, ooh, D Ooh, ooh, . . . Em Vanavond met me, C G Ooh, ooh, ooh, D Ooh, ooh, . . . Em Vanavond met me, C G Ooh, ooh, ooh, D Em Ooh, ooh, oooh. [Verse]
C G Iemand tikt me op m’n schouder, D Em Het is m’n maat, hij zegt we gaan, C G Maar vannacht ben ik de jouwe, D Em Dit is verre van gedaan, C G Ik denk m’n vrienden kunnen wachten, D Em Normaal heb ik dat niet, C G Maar hoe jij m’n hart laat dansen, D Em Het geeft je wat krediet. [Pre-Chorus]
Em Je kijkt naar mij, Em Stapje dichterbij, Em En je stelt de vraag, Em Zeg wat drink je graag, Em En ik zeg van ah. [Chorus] C G Ik neem er één op je blauwe ogen, D Em Ze kijken in mijn ziel, C G Ik neem er twee om in je buurt te komen, D Em Als jij er één van wil, C G Ik neem er drie op onze dromen, B7 Em En vier dat je bij me bent, C Ik neem er één, G D Nog eentje op de kans dat

Je vanavond met me.
[Post-Chorus]
C G Ooh, ooh, ooh, D Ooh, ooh, . . . Em Vanavond met me, C G Ooh, ooh, ooh, D Ooh, ooh, . . . Em Vanavond met me, C G Ooh, ooh, ooh, D Ooh, ooh, . . . Em Vanavond met me, C G Ooh, ooh, ooh, D Em Ooh, ooh, oooh. [Chorus]
C G Ik neem er één op je blauwe ogen, D Em Ze kijken in mijn ziel, C G Ik neem er twee om in je buurt te komen, D Em Als jij er één van wil, C G Ik neem er drie op onze dromen, B7 Em En vier dat je bij me bent, C Ik neem er één, G D Nog eentje op de kans dat

Je vanavond met me.
[Outro]

C G Ooh, ooh, ooh, D Ooh, ooh, . . . Em Vanavond met me, C G Ooh, ooh, ooh, D Ooh, ooh, . . . Em Vanavond met me, C G Ooh, ooh, ooh, D Ooh, ooh, . . . Em Vanavond met me, C Ooh, ooh, ooh, G D Nog eentje op de kans dat

Je vanavond met me.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

close
Scroll to Top