Klein Konijn ukulele chords by Derek (Belgium)

Hey, Ukulelist in this post you will learn to play Klein Konijn ukulele chords by Derek (Belgium).

Song Info

Chords Info

  • Tunning: Standard(G C E A)
  • Chords: Am, F, C, E7, A, D, E, F#m, Bm
  • Key: C
  • Capo: 3rd fret
[Intro]
Am F C E7 Am F C E7 Am F C E7 Am F C E7 [Verse 1]
Am F C E7 Ik breng je fijne worteltjes, iedere dag Am F C E7 En de koffie zal er staan Am F C E7 We gaan samen naar de cinema, de zondag Am F C En ik werk mijn leven lang E7 Met een stille lach, ook de zaterdag, [Chorus]
A D A Mijn klein konijn, kom terug mijn hart doet pijn, D A D E D Kom spring in mijn refrein, en zing nog eens je melodie, F#m D A Ze klonk zo fijn, zoals jij ze zong, D A Op het puntje van je tong, D E D Bm En asjeblief, vergeet me niet. [Verse 2] Am F C E7 En ik bouw ons een nieuw huis, met een groot bad, Am F C E7 Waarin je kleine konijntjes wast, Am F C E7 Ik vertel een mooi verhaal, iedere nacht, Am F C Maar op een dag vlak na ’t ontbijt, E7 Kies jij het hazenpad, naar de konijnenstad. [Chorus]
A D A Mijn klein konijn, kom terug mijn hart doet pijn, D A D E D Kom spring in mijn refrein, en zing nog eens je melodie, F#m D A Ze klonk zo fijn, zoals jij ze zong, D A Op het puntje van je tong, D E D En asjeblief, vergeet me niet. [Bridge]
A D Lieve, lieve, lieve, lieve, klein konijn, A D Ik wil weer jouw rammelaar zijn. A D Lieve, lieve, lieve, lieve, klein konijn, E7 D Oooooh, ooooh, F#m D F#m D F#m D E D [Instrumental]
Am F C E7 Am F C E7 Am F C E7 Am F C E7 E7 [Bridge]
A D Lieve, lieve, lieve, lieve, klein konijn, A D Ik wil weer jouw rammelaar zijn, A D Lieve, lieve, lieve, lieve, klein konijn, E7 D Oooooh, ooooh. [Bridge]
A D Lieve, lieve, lieve, lieve, klein konijn, A D Ik wil weer jouw rammelaar zijn, A D Lieve, lieve, lieve, lieve, klein konijn, E7 D Oooooh, ooooh. [Outro]
A D Lieve, lieve, lieve, lieve, klein konijn, A D Lieve, lieve, lieve, lieve, klein konijn, A D Lieve, lieve, lieve, lieve, klein konijn, E7 D Ik wil weer jouw rammelaar zijn. A D A D A D E7 D A

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

close
Scroll to Top