Luchtballonnen ukulele chords by Bente

Hey, Ukulelist in this post you will learn to play Luchtballonnen ukulele chords by Bente.

Song Info

Chords Info

  • Tunning: Standard(G C E A)
  • Chords: C, Am, F, Dm, G, Fmaj7, Cmaj7, Am7
  • Key: C
[Verse]
C Kon me niet meer goed bewegen Am Samen, maar niet bij elkaar C Jullie waren moegestreden F Am Ik viel niet meer goed in slaap Dm Ik sluit m'n ogen zoals toen G 'k Heb weer dezelfde wens gedaan Am Breng me hier ver vandaan [Chorus]
Fmaj7 C Ik vlieg over alles heen Am 'k Zie me zitten, zo alleen G Tussen boven en beneden Allemaal luchtballonnen Fmaj7 C Ik vlieg over alles heen Am 'k Zie me zitten, zo alleen G Tussen boven en beneden Allemaal luchtballonnen C Am [Verse]
C Iedereen dacht het te weten Am Ik kan niet meer zonder haar C Jij hebt hem je hand gegeven Am Maar dat is niet goed gegaan Dm Ik luister, hopend zoals toen G 'k Heb weer dezelfde wens gedaan Am Breng me hier ver vandaan [Chorus]
Fmaj7 Cmaj7 Ik vlieg over alles heen Am7 Zie me zitten, zo alleen Am G Tussen boven en beneden Allemaal luchtballonnen Fmaj7 F Cmaj7 Ik vlieg over alles heen Am 'k Zie me zitten, zo alleen G Tussen boven en beneden Allemaal luchtballonnen [Instrumental]
Fmaj7 Cmaj7 Am G F C Ik vlieg over alles heen Am 'k Zie me zitten, zo alleen G Tussen boven en beneden Allemaal luchtballonnen [Outro]
Fmaj7 C Ik vlieg over alles heen Am 'k Zie me zitten, zo alleen G Tussen boven en beneden Allemaal luchtballonnen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

close
Scroll to Top