Satulinna Ukulele chords by Mikko Alatalo

  • Post category:Song

Hey, Ukulelist in this post you will learn to play Satulinna Ukulele chords by Mikko Alatalo.

Song Info

Chords Info

  • Tunning: Standard(G C E A)
  • Chords: Em, Cmaj7, Am, B7, E7, D7, Gmaj7, F#7, Am7, G
  • Key: Gm
[Intro]
Em Cmaj7 Am B7 Em [Verse] Em B7 Sano, että sä kaipaat luokse mun takaisin Em E7 *Sano, että sä tahdot olla kuin ennenkin Am D7 Gmaj7 Sano, että sä tiedät: kaksi meitä vain on, Cmaj7 F#7 B7 Em *jotka kohtaamaan johti kerran tie kohtalon [Chorus] B7 Sano, että yhä ainoa olen sun, Em sano, että yksin olla sä tahdot mun, Am7 silloin satulinna kaukomaan, D7 G meille kuuluis kokonaan Am Sinulle mä aarteeni antaisin Em jonka vuoksi kärsin ja taistelin B7 Sinulle mä antaisin sydämen, Em jos sä otat sen [Verse] Em B7 Sano, että sä kaipaat tuota iltaa myös näin, *kun sä rintasi painoit
Em E7
vasten mun sydäntäin
Am D7 Sano, että sä uskot:
Gmaj7
meidät kohtalon tie
Cmaj7 F#7 B7 *niinkuin kerran se johti,
Em
vielä yhteen näin vie
[Chorus] B7 Sano, että yhä ainoa olen sun, Em sano, että yksin olla sä tahdot mun, Am7 silloin satulinna kaukomaan, D7 G meille kuuluis kokonaan Am Sinulle mä aarteeni antaisin Em jonka vuoksi kärsin ja taistelin B7 Sinulle mä antaisin sydämen, Em jos sä otat sen [Interlude]
B7 Em Am7 D7 G B7 Cmaj7 F#7 B7 Em [Chorus]
B7 Sano, että yhä ainoa olen sun, Em sano, että yksin olla sä tahdot mun, Am7 silloin satulinna kaukomaan, D7 G meille kuuluis kokonaan [Outro]
Am Sinulle mä aarteeni antaisin Em jonka vuoksi kärsin ja taistelin B7 Sinulle mä antaisin sydämen, Em jos sä otat sen B7 Sinulle mä antaisin sydämen, Em jos sä otat sen