Satulinna Ukulele chords by Mikko Alatalo

Hey, Ukulelist in this post you will learn to play Satulinna Ukulele chords by Mikko Alatalo.

Song Info

Chords Info

  • Tunning: Standard(G C E A)
  • Chords: Em, Cmaj7, Am, B7, E7, D7, Gmaj7, F#7, Am7, G
  • Key: Gm
[Intro]
Em Cmaj7 Am B7 Em [Verse] Em B7 Sano, että sä kaipaat luokse mun takaisin Em E7 *Sano, että sä tahdot olla kuin ennenkin Am D7 Gmaj7 Sano, että sä tiedät: kaksi meitä vain on, Cmaj7 F#7 B7 Em *jotka kohtaamaan johti kerran tie kohtalon [Chorus] B7 Sano, että yhä ainoa olen sun, Em sano, että yksin olla sä tahdot mun, Am7 silloin satulinna kaukomaan, D7 G meille kuuluis kokonaan Am Sinulle mä aarteeni antaisin Em jonka vuoksi kärsin ja taistelin B7 Sinulle mä antaisin sydämen, Em jos sä otat sen [Verse] Em B7 Sano, että sä kaipaat tuota iltaa myös näin, *kun sä rintasi painoit
Em E7
vasten mun sydäntäin
Am D7 Sano, että sä uskot:
Gmaj7
meidät kohtalon tie
Cmaj7 F#7 B7 *niinkuin kerran se johti,
Em
vielä yhteen näin vie
[Chorus] B7 Sano, että yhä ainoa olen sun, Em sano, että yksin olla sä tahdot mun, Am7 silloin satulinna kaukomaan, D7 G meille kuuluis kokonaan Am Sinulle mä aarteeni antaisin Em jonka vuoksi kärsin ja taistelin B7 Sinulle mä antaisin sydämen, Em jos sä otat sen [Interlude]
B7 Em Am7 D7 G B7 Cmaj7 F#7 B7 Em [Chorus]
B7 Sano, että yhä ainoa olen sun, Em sano, että yksin olla sä tahdot mun, Am7 silloin satulinna kaukomaan, D7 G meille kuuluis kokonaan [Outro]
Am Sinulle mä aarteeni antaisin Em jonka vuoksi kärsin ja taistelin B7 Sinulle mä antaisin sydämen, Em jos sä otat sen B7 Sinulle mä antaisin sydämen, Em jos sä otat sen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

close
Scroll to Top