Veikko Nieminen Ukulele Chords By Tapani Kansa

Veikko Nieminen Track Info

Song: Veikko Nieminen
Artist: Tapani Kansa

Chords Info

Difficulty: novice
Tuning: G C E A
Chords: Dm, Gm, A7, D7, C7, F, Am, Bb, G7, Gm7

Ukulele Chords
Dm – 2210
Gm – 0231
A7 – 0100
D7 – 0003
C7 – 0001
F – 2010
Am – 2000
Bb – 3200
G7 – 0212
Gm7 – 0200
[Verse]
Dm Linja-autoasemalla Gm Istun baarin seinustalla A7 Dm A7 Pienen kahvin aamupalakseni juon Dm Eilen kävin kassalla Gm Tänään iltakaljalla A7 D7 A7 Apaattisen katseeni mä luon [Bridge]
Dm A7 Katson ohikulkevia Dm Räntäsateen kastamia C7 F Erilaisia aamuilmeitä kansalaisien Dm A7 Kahvikuppi lämmittää Dm Vain hetkiseksi lämpö jää A7 Dm C7 Ulos tahtois mennä millään minä en [Chorus]
F Olen Veikko Nieminen Am Kaksikymmenvuotinen Bb F Mä kuljen niinkuin lapsonen G7 C7 Etsien ja kysellen F Kuljen ilman ohjelmaa Am Työtä omaa maailmaa Bb F N.C Mä miksi olen ihminen Gm7 C7 F Ja miksi on tää maa [Solo]
F Am Bb F G7 C7 F Am Bb F Gm7 C7 F A7 [Verse]
Dm Aamulehti kertoo samaa Gm Etusivut täynnä kamaa A7 Dm A7 Super-hyper-maksi-marketin Tin tin rin tin tin Dm Sama minkä jutun tavaa Gm Jos jonkinlaista löytyy lamaa A7 Dm A7 Keplotella täytyy jotenkin [Bridge]
Dm A7 Olen ilman asuntoa Dm Tyttöä sen kainaloa C7 F Johon saisin joskus painaa pienen pojan pään Dm A7 Vaihdan vähän asentoa Dm Pelkään ulos komentoa A7 Dm C7 Tilannetta miettimään mä jään [Chorus]
F Olen Veikko Nieminen Am Kaksikymmenvuotinen Bb F Mä kuljen niinkuin lapsonen G7 C7 Etsien ja kysellen F Kuljen ilman ohjelmaa Am Työtä omaa maailmaa Bb F Mä miksi olen ihminen Gm7 C7 F Ja miksi on tää maa F Olen Veikko Nieminen Am Sisälläni tuntien Bb F Lämmön suvituulien G7 C7 Pohjan sekä pakkasen F Tätä maata rakastaa Am Tahdon sekä maailmaa Bb F Se tahtoo tänään olla vaan Gm7 C7 F Niin hiton vaikeaa F Olen Veikko Nieminen Am Kaksikymmenvuotinen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

close
Scroll to Top